[Inga blogginlägg att visa ... publicera här]

4/12-12 som en god julklapp kom litos kennel med ett riktigt roligt besked ,dom ville para med Gaston,om man blev glad jo det kan man lugnt säga .så jag åkte dit för att få detta bekräftat och att jag inte hade hört fel ! det hade jag inte, känns så kul att dom vill ha hans linjer hm kan inte sluta tänka på valp ,hm kanske dax att låta en ny familje medlem komma in i familjen ,detta tål att tänkas på ,tiken blir Litos Frizzy detta blir deras H-kull ,men H hur lätt är det att hitta på namn på H nja inte är jag bra på det ialla fall . 

21/5-13

Nu är undret här ,Ett namn blev det till slut ,ja lätt var det inte men som sagt ett mer passande namn var svårt efter att han jagar skurmoppen så "Hunter" blev det slutgiltiga namnet passande ändå kan man tycka.nu har han hunnit bli 13 veckor och livet leker ,man hade helt glömt bort hur underbara dom små liven är  ,full fart och mycket pass men ack så kul .

Vi har börjat uppfostran och spårdelen lite smått ,enl mej kommer detta bli hur bra som allra helst ,och tur är väl att det finns förstående och hjälpande medmänniskor  för mycket träning blir det .

Pappa Gaston tycker att det är kul med en liten lekkamrat  men ibland undrar man om han inte blir lite trött på liten .Hur träningen går med Gaston jo man kan nog säga att han är väldigt pigg för sin ålder och LK 2 ska vi nog klara innan han får ta det lugnt ,nja lungt och lungt det kommer han nog aldrig veta vad det ordet innebör. den 25/5- 13 kommer vi ställa upp i DM- mästerskapet på Hammarö ,för våran H-klubb Munkforsbrukshundsklubb ,ska bli hur kul som helst ,är helt säker på att dom har fixat allt till en kalas kul tävling .